17 Mayıs 2016 Salı

M8s Android 6.0.1 Wipe Cache Nasıl Yapılır?

Alttan okumaya devam ediniz.



5.0.2 sürümündeyken işlemler farklıydı. Eğer 5.0.2 sürümündekiler ile aynı şekilde yapıcaksanız ilk önce konuyu okuyunuz. Yapamazsanız yoruma sorununuzu yazın, en hızlı şekilde yanıtlayalım.

İlk önce cihazımızı Power tuşuna basarak çıkan menüden kapatıyoruz.
Ardından tamamen kapandıktan sonra, Ses kısma ve Power tuşuna basılı tutuyoruz.
Ardından;
Bu menüden ses kısma tuşuna basarak Recovery yazısına geliyoruz ve power tuşuna basarak recovery moduna geçmesini bekliyoruz.

Böyle bir ünlem gelicektir. Hata olarak algılamayın. Ünlem geldiği zaman 2-3 saniye ünlemi bekleyin ve ardından power tuşuna basılı tutun. 2-3 saniye power tuşuna basılı tutun ve basılı tutarken ses açma tuşuna basın.


Arkasından ses kısmaya basarak wipe cache partition yazısına gelin ve power tuşuna bir kere basın, ardından gelen menüde ses kısma tuşu ile yes yazısına gelip yine power tuşuna basın. İşlem bitince de Reboot System now yapın.

(Bu işlem eski sürümden kalan artık dosyaları ve benzeri kalıntıları silerek cihazınızı rahatlatır)
Bir sonraki konuda görüşürüz :)

5 yorum:

  1. selamlar sinan bey peki ilk izlenimleriniz neler sanki performans konusunda ciddi iyileşmeler yaşanmış one m8s kullanıcısı olarak sizin görüşünüz nedir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir güncelleme , ekstra performans için geliştirici seçeneklerden üstün performans modunu açın. Animasyon laglarını gidermek için bütün animasyonları 1.5 yapın.

      Sil
  2. BU SÜRÜMDE ROOT YETKİSİ NASIL ALCAZ YARDIMCI OLURMUSUNUZ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://hi-droid.blogspot.com.tr/2015/12/htc-one-m8s-android-511-cyanogenmod-rom.html bu işlemleri takip edin.

      Sil
  3. teşekkürler root başarılı m8s için önereceğiniz romlar nelerdir peki ben çok seçenek bulamadım miui rom varmı bildiğiniz

    YanıtlaSil