22 Mayıs 2016 Pazar

HTC Android 7 Güncelleme bilgileri ve Detaylar

Okumaya alt satırdan başlayınız.

HTC, resmi Twitter hesabı üzerinden yayınladığı bir görselde, hangi akıllı telefonlarının Android 7.0 N güncellemesini alacağını duyurdu. Cihazlar şaşırtıcı değil ancak firmanın bu kadar hızlı davranması son derece memnun edici.







@HTC isimli Twitter hesabında paylaşılan görsel aşağıda yer alıyor. Bu görselden yola çıkarak HTC 10, HTC One A9 ve HTC One M9 modellerinin Android 7.0 N güncellemesini alacağını söyleyebiliriz. Bu cihazlar donanım seviyesi olarak zaten oldukça üst düzeyde. Dolayısıyla bu bilgi şaşırtıcı değil ancak firmanın modellere öncelik vereceğini bilmek, güncelleme bekleyenler için sevindirici bir haber.

Güncellemelerin ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Fakat bu yıl Google da oldukça hızlı diyebiliriz. Daha önceleri I/O etkinliğinde duyurulan yeni Android sürümleri, yıl sonuna doğru ancak dağıtılmaya başlanabilirdi. Bu yıl ise I/O 2016’dan iki ay kadar önce geliştirici önizleme sürümleri yayınlanmıştı.

Kendi görüşlerim ve donanımına göre Android 7 alıcak HTC Modelleri;

1-A9-M8s-Desire 820 (aralarında ufak performans düşüşleri gösterilecek cihazlar, aman aman bir farkları yok A9'un alacağı güncellemeyi M8s ve Desire 820 alabilir, fakat 2 senelik ömrünü Android 7 ye kadar dolduracağı görüşünde olduğum Desire 820 güncellemeyi almama ihtimalide yüksek)

2-M8-Desire Eye-M8 eye-M8 GPE-M8 Harman Kardon edition (Donanım olarak üst düzey cihazlar, Bu güncellemeyi aldıklarında sorun yaşıyacaklarını sanmam, fakat HTC One modeline Android M güncellemesinde yaptığı gibi M8'e Android 7 güncellemesinde "Senin 2 yıllık süren doldu" diyebilir ki beraberinde olan Desire EYE, M8 Eye modelleri de aynı anda 2 senelik güncellemenin sonuna geliyor. Bu tamamen HTC'ye kalmış bir durum. M8 GPE ise doğrudan google dan güncellemeyi alıyor.

3-Desire 828-825-530 (bunlar Desire ailesinin son modelleri bu sebepten dolayı güncellemeyi alıcaklarını düşünüyorum fakat 530 daki işlemci çok düşük olduğundan güncellemeyi almayabilir)

4-M9-M9PLUS-M9s (Geldik M9 ailesine, bu seri komple güncellemeyi alabilir cihazlar, herhangi bir sorun yaşayacaklarını sanmam)




Konuyu okuduğunuz için teşekkürler. Güncelleme haberleri kendi görüşüm katılarak yazılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder